Om oss

 

Paintly vill göra det enklare för föräldrar att vara kreativa med sina barn utan skärm. Vi lägger tiden på att fixa iordning allt, så att föräldrarna kan lägga all tid på att vara närvarande med sina barn.

”Där familjen finns växer kärleken, där kärleken växer blommar kreativiteten.”

Paintlys mission och vision är att ta bort prestation och stress från bordet och istället duka upp bordet med alla förutsättningar du behöver för att få en stunds kvalitetstid. Du som förälder behöver inte göra det jobbet längre.

Johanna Berg

Grundare av Paintly

Målmedvetenhet, engagemang och drivkraft. Att arbeta för att få saker att växa, bli effektivare och samtidigt behålla sin kvalité är något jag alltid strävar efter. Jag grundade Paintly för att kunna ge familjer mer kvalitetstid tillsammans genom våra produkter. Först ut i sortimentet är vår avtorkbara målarduk.

Vår hållbarhetsanda

När det kommer till hållbarhet är vi passionerade och investerade i att göra en så bra produkt som möjligt för miljön. Hållbarhet är en viktig faktor i alla delar av Paintly som företag.

”Våra barns drömmar ligger i händerna på våra hållbarhetsmål”

Vår företagsanda

Vi vill inte leva inuti en box någon annan bestämt volymen i, vi vill sträcka ut minst en arm och två ben utanför ramarna och skapa innovativa produkter.

”ACT LIKE A CHILD”

Precis som barnen vill vi tänka fritt och inte syras av andras åsikter och mallar om hur saker och ting ska vara eller fungera.